Woonzorg Nederland

Woonzorg Nederland zet zich in voor bijna 45.000 senioren en mensen met een zorgvraag. Woonzorg Nederland investeert flink om iedereen een betaalbaar thuis te geven, met ruimte voor contact en ontmoeting in een zorgzame buurt.

In de complexen vind je naast gezondheidsvoorzieningen ook bewonersconsulenten die persoonlijk in contact staan met de bewoners. Het vastgoed dient goed onderhouden te worden waarbij regelmatig gerenoveerd en/of verbouwd moet worden.

Woonzorg Nederland heeft voor de asbestinventarisatie gekozen voor drie partners waaronder AM-P Milieu B.V.

Het landelijk bezit is verdeeld in regio’s waarbij elke partner bepaalde regio’s toegewezen krijgt. AM-P heeft onder andere regio Noord-Nederland als regio gekregen.

Gedurende een deel van het jaar zijn wij actief bezig geweest om voor de diverse complexen het aanwezige asbest in kaart te brengen. Momenteel leggen wij de laatste hand aan de rapporten waarna dit cluster is afgerond.

Inmiddels wordt de volgende regio (Tilburg en omgeving) voorbereid. Vanaf eind september gaan hier de inventarisaties van start.

Wij zijn erg blij dat wij voor een bedrijf als Woonzorg Nederland mogen werken: ons sociaal ondernemen komt mooi samen met een maatschappelijke woningcorporatie