AM-P Groep co-maker voor Havensteder

AM-P Groep is op basis van een aanbesteding als één van de twee partijen geselecteerd als co-maker voor de woningcorporatie Havensteder. 

Havensteder is een woningcorporatie in de kern van Rotterdam. Er werken circa 400 medewerkers, het bezit bestaat uit circa 45.000 wooneenheden. Als werkgebied voor de inventarisatie  en sanering is het bezit onder de Maas (zuidelijk deel van Rotterdam) en een deel van het bezit in Capelle aan den IJssel aangewezen. Voor de vrijgavenmetingen is het werkgebied het noordelijk deel van Rotterdam en een deel van Capelle aan de IJsseltoegekend.

AM-P fungeert als co-maker. Dit gaat verder dan een rol als opdrachtnemer. Dit betekent de opbouw van een lange-termijnrelatie tussen beide partijen op basis van wederzijds zakelijk vertrouwen. Het betreft een vergaande vorm van een langdurige en intensieve samenwerking tussen Havensteder en AM-P Groep.

AM-P wordt verantwoordelijk voor de gehele keten: de inventarisatie, de sanering en de vrijgave. De inventarisatie en vrijgave doen wij in eigen beheer, de saneringswerkzaamheden vinden plaats door zelf geselecteerde aannemers, welke als onderaannemer van AM-P zullen gaan fungeren. De selectie van de aannemers heeft plaatsgevonden op kwaliteit en bewezen vakmanschap.

Wij hebben erg veel zin om te starten met de werkzaamheden. De vermoedelijke startdatum is 1 maart. Wij danken Havensteder voor het getoonde vertrouwen.